Kogemuslik kokkamisõhtu Haapsalus

Kooskokkamine

Kutsu oma meeskond või sõbrad kokku, astu korraks välja igapäevasest saginast ja võta aega koos olemiseks – olgu selleks ühine kokkamine või mõnus õhtusöök. 

Koos kokkamine

Meie perenaine ja peakokk Daire,kes on õppinud erinevaid toidukultuure mitmes maailmariigis ning täiendanud end Itaalia kokakoolis – viib teid privaatsele maitserännakule erinevatesse toidukultuuridesse.

Miks ühiskokkamine OHH-s on eriline? Rännak läbi maailma maitsete ja lugude

Ühiskokkamine algab kultuurist ja toidukultuuri loogikast – miks Kreeka köök on lihtne ja sügav, miks Mehhiko maitsed on nii kihilised, kuidas India vürtsid kuumal pannil harmooniat loovad või miks Jaapani köök väärtustab tasakaalu ja puhtaid maitseid. Iga õhtu on justkui väike maailmareis, mis avab uusi vaatenurki ja tekib arusaamine, kust maitsed päriselt tulevad.

Profiköök ja tipptasemel tehnika

Kokatakse ehtsas professionaalses köögis, kasutades samu töövahendeid ja tehnikaid, mida peakokk Daire igapäevaselt kasutab. See loob päris köögikogemuse, mis on nii inspireeriv kui hariv.

Menüüd, mis alati õnnestuvad

Kõik retseptid on Daire poolt läbi proovitud ja üles ehitatud nii, et need õnnestuksid kõigil – ka neil, kes igapäevaselt ei kokka. 

Kulinaarne elamus meeskonnaga

Meie rändame mitmete maailma köökide juurde:

• Prantsusmaa – elegantsed, kuid lihtsuse võlust kantud maitsed, näiteks mereannine bouillabaisse ja kreemjas crème brûlée…

• India – aromaatne ja maitsetest tulvil vürtsikas butter chicken, imeline palak paneer ja India köögile omased paksud kastmed, mida valmistame nullist…

• Mehhiko – soojad, vürtsikad ja särtsakad maitsed, näiteks käsitsi valmistatud tortillad, täidiseks röstitud veiseliha ning tomatillodest valminud vürtsikas salsa.

• Itaalia – traditsioonid, tehnika ja südamega tehtud toit – vormine tortellinid j serveerime kreemises parmesanikastmes, õpime valmistama autentset risotot, lasanje kihitamise kunsti ja päris ehtsa tiramisu õnnestumise võtteid.

• Kreeka – Vahemere soojus aitab luua klassikalise moussaka, krõbeda spanakopita ja  veel imelisi maitseid, mis viivad otse päikeselisele saarele.

• Jaapan – puhtad ja tasakaalus maitsed
Õrn misolõhe, onigiride vormimine, salatite fermenteerimine ja Jaapani köögi minimalistlikud nipid.

Ühiskokkamise õhtu jooksul avastate nii tehnilisi võtteid kui ka väikseid koduseid nippe, mis teevad toidu valmistamise eriliseks. Valminud roogasid on mõnus nautida pika laua taga meie päikeselisel verandal, aitame ka juurde sobitada joogid.

See on õhtu, mis ühendab meeskonna, toob kööki rõõmu ning loob tunde, nagu oleksite koos ära käinud väiksel maitserännakul – lahkumata Haapsalust.

Pakume sulle
  • Professionaalne köök ja juhendamine: Privaatne ühiskokkamine kestvusega 2-3 tundi, 12-15 osalejale;
  • Õhtusöök kaunil verandal: Naudi enda valmistatud õhtusööki kuni 20 külalisega;
  • Joogid OHH baarist: sobitame sinu menüüga ja pakume laia valikut jooke OHH baarist;
  • Juhendamine eesti või inglise keeles: Pakume professionaalset juhendamist nii eesti kui inglise keeles;
  • 10 unikaalset hotellituba kuni 20 külalisele: Iga tuba meie hotellis on omanäoline, mis viib teid rännakule erinevate kultuuride ja traditsioonide maailma. Meie hotellis on 10 kahe-inimese tuba, millest seitse on võimalik kahe inimese eraldi voodiga toaks ja kolm ühe suure voodiga toaks ette valmistada.
Võta meiega ühendust

    Close
    Close