Oled ka seda meelt, et üks suur tort peolaual on vanamoodne? Sa tead, et sinu külaliste seas on makroonide sõpru ja ekleeride jumaldajaid, samuti profitroolide fänne ja sa soovid nad kõik õnnelikuks teha pakkudes oma korraldataval peol erinevaid magusaid hõrgutisi aga ei tea, kuidas neid valmistada?
Sa oled saanud mekkida perfektselt küpsenud kala, mis on serveeritud kreemise šampanja kastmega aga sa ei tea saladust, kuidas seda valmistatakse?
Haapsalus saad teada! Taas tuleb magusalaua võlur Olga Kaju meile külla, et juhendada, aidata, õpetada – üheskoos valmistada üks uhke magusalaud, mis ei jää alla kõige peenemale Prantsusmaa kohviku koogiletile!
Kolme päeva jooksul saad juhiseid, nippe ja trikke nii retseptide kui viimistluse osas ja kõige selle tulemusena valmivad uhked:
– Mini pistaatsiaekleerid maasikatega
– Kirsi-kohvi trühvlid
– Laimi-piparmündi marmelaad
– Jõhvikasefiirid
– Pekanipähkli ja vanilli profitroolid
– Besee ja tsitruse-minipavlovad
– Sidruni madeleine keeksikesed kalamansiglasuuriga
– Südamekujulised vaarikamakroonid
Laupäeva õhtusel ühiskokkamisel valmivad pärlid Prantsuse köögist, seda Michelini tärni restorani peakoka õpetuste järgi, mida Lääne-Prantsusmaal omandas Old Hapsal Hotel perenaine Daire Kaup. Köögis valmivad:
– Bouillabaisse ja baquette
– Madalküpsetatud lõhe kreemise ja šampanjase sabayon kastmega
– Gruyere-kartuli gratään ja sous-vide spargel
– Tumeda šokolaadi fondant maasika-mündi kastmega.
Osalejate arv: 12 inimest
*Juba ostetud paketti tagasi ei osteta, kui sul aga peaks tekkima tõrge (nt haigestumine) siis Ergo Kindlustus katab Eesti-siseste reiside ära jäämise või katkemisega seotud kulud. Sul peaks olema Euroopa kattega reisikindlustus.
Hind: 315 €