BBQ show ja grillmeister Enn Tobreluts praktiline töötuba taas Haapsalus! Eesti parim BBQ ja grillmeister, kel pea 30 aastat liha- ja grillmeistri kogemust, Enn Tobreluts tuleb juba teist korda Haapsallu. Vinge BBQ show ja päev täis grillmeistri nippe ja trikke võrratute maitsete saatel on sulle tagatud!
KOHAD ON TÄITUNUD!
Enn Tobreluts on lubanud enda grillid laiali laotada OHH hoovi. Grilli- ja BBQ koolituse käigus kasutame: CAMP CHEF PRO pelletgrilli, BORNIAK suitsuahju, KAMADO JOE keraamilist grilli (Classic II ja III). Samuti KETTLE JOE’d, PRO Q tünnsmokerit, Napoleon gaasigrill ja MasterBuilt GRAVITY FED XT grilli.
Kl 13 algavasse töötuppa ootame grillisõpru, kellel isu uute BBQ- ja grillinippide järgi suur. Sul avaneb võimalus katsetada, oma käed külge panna kõigele, mis grilliga seonduv ja seda õhtuni välja. Saad vastused oma küsimustele, et minna suvehooajale vastu veelgi võimsama grillmeistrina.
Üheskoos valmistame Kamado Joe grillidel, BBQ ja suitsuahjudes erineva keerukusastme ja valmistamisviisiga roogasid, mis moodustavad enneolematult maitsva BBQ menüü.
Alates kell 13.00 (valmistame kõik road koolitusena: eksklusiivne BBQ ja grillikoolitus koos ühistegevustega). Need allolevad road valmivad koolituse ajal ja sööme kohe ära õues ahjude juures.
DIRTY STEAK – Otse süte sees grillitud Aberdeen Black Angus lihaveise laagerdatud marmor ribeye steak (medium);
WAGYU A5 – Otse süte sees grillitud Jaapanist pärit eriti luksuslik Wagyu lihaveise välisfilee;
TIIGERKREVETID – Grillitud hiidkrevetisabad piri-piri, XO kastme ja tšilliglasuuriga;
TŠILLI POPPERID – Söegrillil küpsetatud punased tšillikaunad kitsejuustu ja toorsuitsupeekoniga.
Rikkaliku ning luksusliku buffee laua valmistame kella 17.00, millel on
* 4 rooga sealihast
* 2 rooga tallelihast
* 2 rooga broilerist
* 1 roog pardilihast
* 2 rooga veiselihast
* 2 rooga kalast
* 7 veganrooga
* 2 magustoitu
SEA SISEFILEE – Eriti hõrk ja pehme naturaalse maitsestusega, suitsutatud ehtsa lepaga pelletgrillil;
BBQ SEARIBI ST LOUIS – Aeglaselt küpsetatud, ülipehmed ja mahlased rohke lihaga searibid;
SEALIHA KAMARAGA – BBQ ahjus aeglaselt küpsetatud ehtne läbikasvanud ülipehme sealiha;
IBERICO SIGA – Marmor Iberico Piri-Piri seakarree küpsetatuna ProQ grill-ahjus;
TALLE SISEFILEE – Värske rosmariini, küüslaugu ja oliiviõliga marineeritud hõrk ja pehme madalal kuumusel süte kohal grillitud talle sisefilee helvessoolaga (medium);
TALLE KARREE – Aeglaselt küpsetatud Kamado Joe keraamilises grill-ahjus (medium);
KANATIIVAD – Maltoosa ja kuldse rummi glasuuriga BBQ ahjus küpsetatud magus-vürtsikad kanatiivad;
KANAVARDAD – Grillitud kana rinnafilee vardad;
PARDIFILEE – Aeglaselt küpsetatud Kamado Joe keraamilises grill-ahjus (medium);
LIHAVEISE PICANHA – Kamado Joe grill-ahjus JoeTisserie pöördvardas küpsetatud Brasiilia stiilis Aberdeen Black Angus:
LIHAVEISE RIBILIHA – BBQ ahjus aeglaselt küpsetatud Aberdeen Black Angus lihaveise laagerdatud marmor Jacobs Ladder ribiliha rebitud kujul (welldone).
BLACK COD – Pöögipuust grillplangu peal süte kohal aeglaselt grillitud ülimalt mahlane eriti luksuslik ja eksklusiivne metsik Alaska must kala ehk Sablefish (sool, must pipar, Bianca);
PLANGULÕHE – Enn Tobrelutsu apelsinimaitselise BBQ-rubiga maitsestatud ja pöögipuust grillplangul süte kohal aeglaselt grillitud lõhefilee.
VOK-KARTULID (mini-voki peal) – Vok-pannil küpsetatud kartulid, kukeseente, värske tilli, rohelise sibula, koorevõi ja helvessoolaga;
PAK CHOI ja BROKOLIINI – Grillitud Kamado Joe ahjus suure tükina, maitsestatud oliivõli, sidrunimahla, helvessoola, musta pipraga;
ASERI GRILL-SALAT – Otse süte sees grillitud baklažaan, paprikad, lihatomat, punane tšillikaun, granaatõunaseemned, punane sibul, küüslauk, petersell, koriander, oliivõli, sidrunimahl, sool ja must pipar;
SUPERTOIT – Värske tervisesalat idude, avokaado, kirsstomatite, kurgi, beebispinati, rukola, mangoldi, tilli, füüsalite, goij marjade, seemnesegu ja õunaäädikaga;
TABULLA – Värskusest pakatav salat tomatimarjde, granaatõunaseemnete, tilli, peterselli, roheline sibula, mündi, bulguri, sidrunimahla ja oliivõliga;
MINI-PORTOBELLOD – Grillitud seened täidetuna kitsejuustu, päikesekuivatatud tomati, küüslaugu, punase tšilli, sidruni, tüümiani ja must pipraga;
CIABATTA – Grillitud ciabatta kõrvitsaseemnete, oliiviõli, musta pipra ja helvessoolaga.
MOONIPLAHVATUS – Eriti maitsev ja rikkalik grillitud moonikringel
GRILL-ANANASS – Grillitud ananassi paadid tšillihelveste, kuldse rummi ja agaaviglasuuriga
Osalejate arv kuni 35 in.
BBQ show ja grillmeistri töötuba Enn Tobreluts juhendamisel algusega kl 13.00, nelja erineva grillroa valmistamine ja jooksvalt söömine. Buffee õhtusöök algusega kl 17.00, kümme erinevat grillirooga, lisaks grillil küpsenud kringel, õhtusöögil grilltoitudega sobitatud vein: 149€/in
BBQ show ja grillmeistri töötuba Enn Tobreluts juhendamisel algusega kl 13.00, nelja erineva grillroa valmistamine ja jooksvalt söömine. Buffee õhtusöök algusega kl 17.00, kümme erinevat grillirooga, lisaks grillil küpsenud kringel, õhtusöögil grilltoitudega sobitatud vein, majutus 2-in toas koos hommikusöögiga 199€/in
Majutus 2 ööd 2-in (18-20/04) koos hommikusöögiga, laupäevane BBQ show ja grillmeistri töötuba Enn Tobreluts juhendamisel algusega kl 13.00, nelja erineva grillroa valmistamine ja jooksvalt söömine. Buffee õhtusöök algusega kl 17.00, kümme erinevat grillirooga, lisaks grillil küpsenud kringel, õhtusöögil grilltoitudega sobitatud vein: 239€/in
BBQ buffee õhtusöök algusega kl 17.00, kümme erinevat grillirooga, lisaks grillil küpsenud kringel, õhtusöögil grilltoitudega sobitatud vein: 99€/in (*töötoas osaleja kaaslane)
Vihmase ilma puhul asetame õue telgid.
Hinnad sisaldavad joogivett, kohvi ja teed, muud meelepärased joogid saad soetada OHH baarist. Buffet õhtusöögi juurde pakume sulle kaks klaasi punast või valget veini, mis sobitatud grilltoitudega.
Igal osalejal on võimalus saada kaasa Enn Tobreluts töötoa retseptid.
Registreeri siin:
NB! Kas sa teadsid, et Ergo kindlustus kindlustab ka Eesti sisestel sündmustel koos majutusega osalemise? Uuri Ergo reisikindlustuse kohta siit.
Fotod 2024 toimunud töötoast: