Kohad on täitunud!
Old Hapsal Hotel hommikusöögilaual on alati midagi erilist. Kõik, kes on kord juba meie anšooviseid ehk nahata kilufileesid maitsnud teavad, tegemist on tõelise maiuspalaga, mille pärast tullakse ikka ja jälle tagasi. Need suus-sulavad fileed valmistatakse vaid kord aastas – ikka siis, kui kala on rasvane ja valmis pikemalt purgis aega veetma.

Sel sügisel viime sind sinna, kust need hõrgud maitsed alguse saavad – Saaremaale, Tihemetsa Kala perenaise, Tiina juurde, kes valmistabki neid imelisi anšooviseid. Sa ei saa mitte ainult teada, kuidas neid tehakse, vaid ka ise käed külge panna ja oma purgikesed koju kaasa võtta!
Sel ajal, kui sina valmistad suus-sulavaid anšooviseid, saab sinu kaaslane Saare meestega kalale minna sest keegi peab ju kala koju tooma ka, või vähemasti õpetama teisi, kuidas kala püütakse!
See on haruldane võimalus, sest töötuba koos kalastamisega toimub vaid kord aastas.
Hind 199€/osaleja, mis sisaldab:
📍 8. november – start mandrilt Kuivastusse (oma auto saad jätta sadamasse, Haapsalust tulijad stardivad OHH transpordiga)
🚢 10.50 praam Saaremaale (praamipilet ja ühine transport Saaremaal)
👩🍳 13.00 töötuba Tiina juures (juhendamine, vahendid, kaasa saad omavalmistatud tooted), kalamehed oma ritvadega valmistuvad kalastamiseks
🥗 Saaremaine lõunasöök (pearoog, leib ja leivamääre)
🌲 Kadakane Saaremaa ja majutus SörveSpa (2-in toad), lõõgastav SPA külastus
🌅 9. november – hommikusöök, hommikune suplus meres, jalutuskäik Kuressaare vanalinnas
🚢 17.00 tagasi mandril
👉Sellele ainulaadsele sündmusele pääsevad 12 esimest inimest, kes soovivad kaasa aidata erilisele ja ainulaadsele Saaremaa väike-ettevõtlusele!