Me hoiame OHH saia juuretist nagu oma last – toidame teda, lisame sellele regulaarselt jahu ja vett, et juuretis oleks värske, mitte liiga hapu, kõige parem. Just sinu jaoks.
Meie juuretis ei saa kunagi otsa. Me hoiame ja austame teda ning ta võib kesta kogu OHH eluea…
Selle aja jooksul:
– teeme läbi kõik saia või leiva protsessi etapid
– räägime juuretisest, selle kasvatamisest, toitmisest, säilitamisest – ja uudisena kauakestvast juuretisest!
– millist jahu valida, mis on jahude erinevused
– missuguseid tööriistu valida
– peamistest vigadest ja eksimustest
– parimad kaunistamise viisid, erinevad tööriistad kaunistamiseks
– premeerime end värske ja sooja hapusaiaga
– mida veel juuretisest valmistada? pannkooke! croissant’e! baguette’i! – kõike, mida hing ihkab!
Kui sul tekkis tunne, et tahad teada, kuidas meie sai või leib valmib, küsi lisa ja tule meie töötuppa!
Töötuba 12 inimesele OHH köögis.
Osalejate arv: 12 in
Hind: al *50 € in *sisaldab toorainet, töövahendeid ja profiköögi kasutamis. Tee, kohv ja vesi ning kerge snäkk terve päeva jooksul. Lisatoitlustus, majutus jm teenused lisanduvad hinnale.
OLD HAPSAL HOTEL
Lahe 11, Haapsalu, 90503
Lääne maakond, Eesti