Naudi külluslikku brunchi sõprade või meeskonnaga!
Brunch Old Hapsal Hotelis on elamus omaette. Päikeselisel terrassil saad nautida Monday’s kohviubadest valmistatud värsket kohvi või hoopis Renegade teed, mis on valmistatud Gruusias teeistandust pidavate eestlaste poolt.
Leivatoodetest on laual OHH perenaise küpsetatud rukkileib ja kui veab, siis ka hapusai, lisaks erinevatele levamääretele.
Tutvu OHH Brunch menüüga ja soovi korral küsi pakkumist. Tärniga märgistatud road on gluteeni- ja laktoosivabad.
Pakume OHH brunch’i menüüd ettetellimisel al 20 inimest ehk kakskümmend täishinda maksvat sööjat. 4-aastased ja nooremad lapsed saavad meil süüa tasuta, kuni 12-aastaste laste brunch on poole hinna eest, alates 12-eluaastast maksab brunch kõigile täishinna.
Hind al 20€ täiskasvanud külaline.
Soovid olulisest sündmusest teha erilise? Sündmuse, kus kõik on just nii nagu oled unistanud? Me aitame sind!
Sinu päralt on terve hotell koos 10 numbritoaga: majutus kuni 23 inimesele. Peosaal mahutab kuni 40 külalist.
Toitlustuse planeerimine saab alguse sinu soovidest, külaliste arvust ja peo eripärast.
Joogi valik sinu valitud toitude kõrvale on meie jaoks sama oluline, kui toidud ise.
Sinu mälestused saavad alguse siin, Old Hapsal Hotel’is ja kestavad igavesti kaunitel fotodel. Teeme koostööd fotograafiga, kelle imelised fotod aitavad meenutada sinu sündmust veel aastakümneid.
Mis arvad, kui kokkaks õige oma sõprade või meeskonnaga koos? On igav valmistada süüa ühele. Tehes seda koos sõprade või kolleegidega õnnestub sul proovida mitmeid erinevaid roogasid ning see on puhas nauding!
Koos kokkamine tähendab rohkem kvaliteetaega ja rohkem toitu. Hotelli perenaisel on olnud võimalus osaleda ja õppida erinevates riikides sh Kreeka, India, Prantsusmaa ja Mehhiko. Sealsetest toidukultuuridest ja kohalikust köögist vahetult osa saades ning jagab seda heal meelel oma külalistega. Koos valmistame Aasia, Ladina-Ameerika ja Vahemere köökide pärleid OHH professionaalses köögis, kuhu mahub 10 kuni 13 kokkajat. Toidu valmistamine võtab aega 2-3 tundi, misjärel naudime õhtusööki ühiselt koos hea veiniga. Õhtusöögi lauda mahub kuni 20 toidu nautlejat.
OHH köögis toimetab igapäevaselt Daire, hotelli hing ja perenaine.
Daire on 4 taseme koka tiitli ja teadusmagistri kraadiga majanduses pärjatud chef, kelle peamiseks kireks on erinevate rahvuste toidukultuur ning seda ta oma köögis ka pakub. Kõrgharidus tervisejuhtimises aitab luua hotelli külalisele teadlikult täiusliku menüü, mis sisaldab värsket ja kohalikku toorainet. Suur osa toitudest valmib kohapeal, sealhulgas rukkileib, hapusai, juuretise põhjal vahvlid, pannkoogid jpm.
Kirg toidufotograafia ja -stilistika vastu aitab luua sinu toidulaua põnevaks, kauniks ja värviliseks. Daire on pildistanud muuhulgas Prantsusmaal Michelini tärniga pärjatud Jean-Marc Perochon restorani menüü.
Lõpuks ometi saad kinkida oma armsatele OHH kinkekaardi!
* Kinkekaardiga saab tasuda toa broneeringu eest, selleks piisab vaid kaardi koodi registreerimisest broneeringu süsteemis
* Kinkekaardiga saab tasuda OHH ürituste ja toitlustuse eest, selleks piisab vaid saata oma soov info@oldhapsalhotel.ee või valida kodulehelt üritus ning registreerimisvormis märkida oma kinkekaardi kood.