Brunch
Old Hapsal Hotelis on brunch midagi enamat kui lihtsalt hommikusöök hilisel kellaajal. See on aeg, kus saal täitub lugude ja naeruga ning laud kohalike maitsetega.
Old Hapsal Hotel brunch
Kulinaarne rännak läbi erinevate riikide
Menüü sünnib peakokk Daire rännakutest, professionaalsetest tehnikatest ja hooajalisest kohalikust toorainest.Kohalike tootjate kvaliteetne tooraine
Meie brunch’i keskmes on päris maitse: Dirhami kala, Paju talu munad, Linnamäe lihatoodang, Saaremaa Tihemetsa Kala käsitöötooted, Taebla talupidajate naturaalne õunamahl.Elamus sõpradele, perele või meeskonnale
Sobib tähistamiseks, mõtete kogumiseks või lihtsalt koos olemiseks — meie hoolitseme korralduse eest.Armastatud signatuurroad
Külaliste lemmikud – Paju talu munadest valmistatud OHH legendaarne omlett. Lisaks Saaremaa käsitööna valminud kalatooted, värske Dirhami kala ja kohalikud hooajalised hõrgutised.Aeglane, mõnus ja hoitud atmosfäär
Brunch on aeg iseendale, pikaks istumiseks, vaikuse nautimiseks ja OHH erilise meeleolu kogemiseks.